ČLANSTVO UDRUŽENJA VOJNIH PENZIONERA

Ići dole

ČLANSTVO UDRUŽENJA VOJNIH PENZIONERA

Počalji  Vasić taj Čet Maj 20, 2010 2:20 pm

POZIVAMO SVE PRIPADNIKE VOJSKE, ČLANOVE NJIHOVIH PORODICA, DECU, INVALIDE, PODOFICIRE I OFICIRE DA SE JAVE NA OVAJ SAJT I DAJU SVOJE PODATKE KAKO BI SMO NAPRAVILI ADRESAR I EVIDEENCIJU ŠTA JE KO OSTVARIO OD SVOJIH PRAVA A ŠTA NIJE PA DA RADIMO I REŠAVAMO VAŠE PROBLEME. DO SADA JE PREKO 1350 ČLANOVA REGISTROVANO ŠTO JE POSLENJIH MESECi SKORO 30% VIŠE.


Poslednji izmenio Vasić dana Pon Jun 14, 2010 10:02 am, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kome

Počalji  Admiral taj Čet Maj 20, 2010 2:35 pm

Kome i na koji način da se javimo na sajt?
avatar
Admiral
Admin

Broj poruka : 28
Datum upisa : 21.04.2010
Godina : 55
Lokacija : Kragujevac

Pogledaj profil korisnika http://www.radio-admiral.info

Nazad na vrh Ići dole

Kome i na koji način da se javimo na sajt?

Počalji  Vasić taj Čet Maj 20, 2010 4:16 pm

Kliknite na ovaj link http://www.radio-admiral.info, i pojaviće Vam se sajt koji sadrži sve što je u vašem interesu.
Nakon registracije za FORUM postavljajte pitanja konkretna na koja ćete dobiti odgovor u toku 24 h. Sva pitanja bez provokacija naćiće adekvatan odgovor. Potrebno je steći poljuljano poverenje sobzirom da Vam dajemo sve što je potrebno za Vaš uspeh u rešavanju problema. Bilo nam je potrebno skoro 2 decenije da dođemo do rešenja i sada kada ga imamo kako za sebe tako i za Vas želimo da svima što pre pomognemo u rešavanju problema. Nemojte čekati mobilišite sve koji su radili u Vojsci. Vreme nam ističe u septembru ove godine i ako ne rešimo potraživanja do kraja godine i ne obezbedimo poravnanje penzija vojnim zakonima iz 2000. godine sa koeficijentom 3 ostaćemo na ovom nivou a promenom zakona penzije će nam biti oko 25% manje. Tako ćemo biti poravnati sa svim civilnim penzionerima 2011. godine kada planiraju da nas potpuno pripoje i nivelišu. Sve je to vam Skupštinske procedure odrađeno. Rešenja ima i pravda je na našoj strani.
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: ČLANSTVO UDRUŽENJA VOJNIH PENZIONERA

Počalji  Vasić taj Pet Maj 28, 2010 5:43 pm

Admiral ::Kome i na koji način da se javimo na sajt?

ODGOVOR: Izaberite sami kome želite da se obratite a mi Vam peporučujemo FORUM ILI PITANJA
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ČLANSTVO U UVPS

Počalji  milovan vulikic taj Uto Jul 20, 2010 11:00 am

Udruženje samo po sebi znači udruživanje radi ostvarenja nekih svojih interesa u širem smislu ove reči.

Dobro bi bilo da se ovbjasni šta je do sada postignuto, posebno u zaštiti interesa vojnih penzionera,u periodu od 2000.godine kada su komandnu funkciju u udruženju preuzeli generali, proizašli iz Miloševićeve vladavine.

Dato poverenje, za novi mandatni period, starom rukovodstvu,ne obećava ništa bolje. Argumentovano ću se uključiti u raspravu kada čujem vaše mišljenje poštovani gospodine Vasiću.



milovan vulikic

Broj poruka : 19
Datum upisa : 24.05.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

15. odgovor g dinu VULIKIĆU na pitanja od 20.jula 2010.g.

Počalji  Vasić taj Čet Sep 02, 2010 7:26 pm

Uz stvarno uvažavanje g-dine Vulikiću, srdačan pozdrav!

Radeći na sakupljanju informacija od drugih udruženja i asocijacija, kao i nametnutoj temi koju ste Vi postavili na razradi novog predloga Zakona koji je u Skupštinskoj proceduri odgovaram prvi i poslednji put:

1.-U potpuno sam odbacio politiziranje, negiranje, razbijanje i politizaciju ovog VANREDNOG PROBLEMA koji je u ovoj situaciji zahvatio kao virus kompletnu vojno-penzionersku populaciju.
2.-Usmerio sam sve snage, intelekt, objedinjujući svoje zahteve u smeru Globalnog rešavanja naših problema i onih koji neznaju kako i na koji način da se izbore sa novim politikanstvima, negacijama, odbacivanjima, a što je najgore i poniženjima, pljačkanjima i zaradama po 60.000.000 din. koje MO i Ministar odbrane g-din Šutanovac zarađuju na nama koji nemamo ekstremitete (invalidima) koji nemamo ništa (naše supruge i deca), onih koji su poginuli, onih koji su preminuli od posledica ranjavanja i bolesti, onih koji su bili i ostali u svojoj Državi ali bez svog prava i dostojanstva.
3.-Nije potrebno pljuvati po onima koji to ni najmanje ne zaslužuju a to su generali-admirali, to smo na kraju krajeva svi mi.
4.-Ne gledajmo na svoju malenkost ili veličinu i nezamenljivost, gledajmo se u oči, vojnički, ljudski i roditeljski šta ćemo reći deci i supruzi ko smo i šta smo bili a šta jesmo ili nismo. Dosta pljuvanja i vraćanja u seriju CRNI GRUJA.
5.-Prihvatite barem jednog pametnog među nama ako ne više, poštujte sebe poštujući druge i pogledajmo se u svoje cipele da li sjaje ili ne i kakve su nam pertle i da li ih imamo.
6.-Svi mi penzioneri smo ponostni na svoja dela ali da li je to tako i sa međusobnim mišljenjem i delima.
7.-Ne namećite nam politikanstvo nego konkretnu informaciju za kojom žudimo jer je nema u našem radu i delu osim pretumbanih i filovanih u dnevnim glasilima za koje nemamo para, a još manje mogućnosti da ovako svi budemo u funkciji svih.
8.-Jedinstvenim radom obezbedili smo da smo živi i da možemo da radimo u interesu svih, zato uz poštovanje zasluženo Vaše ličnosti, želim da još više poštujem najmanje i ostalu dvojicu kao i sve one koji su u Hagu i one koji nas predstavljaju u UVPS.
9.-Budimo iskreni pa u lice recimo i vanredno predlažimo smenu onih koji nas obmanjuju, dovode u zabludu i ne ostvaruju svoje ciljeve u našem interesu. Međutim, zapamtite da je politika neposrednog nastupanja I PUŠTANJEM SRBA NA SRBE NAJBOLJA da vidimo i osetimo KO smo I Šta smo.
10.-Ovo je mesto sajtu najbolje da dajemo mišljenje na FORUMU RADIO-ADMIRALA i da oni koji nas prate vide da vredimo nešto, kao i to kakvi smo kao neljudi ili ljudi.
11.-Pozdravljam sve vojne veterane sa na čelu rukovodstvom, beskućnike, a sa posebnim pietetom invalide, pilote, rukovodstva svih udruženja i UVPS.

Srušen je Berlinski zid a na nama je da odbacimo sve svoje negativnosti prvo sagledavši ih sa psihološke strane a zatim sa svih drugih i okrenemo se novoj stvarnosti. Nemojmo nikoga da opterećujemo svojim nabojima i veličinama a posebno nezamenljivostima. Stasali su mladi koje trebamo uključiti u naša udruženja koje treba biti jedno a to je građani Srbije.

Molim sve da mi se obrate i daju svoje pozitivna mišljenja i rešenja i usmere nas ka ubrzanim tokovima rešavanja naših ključih životnih problema.

Pozdrav!
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: ČLANSTVO UDRUŽENJA VOJNIH PENZIONERA

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu