7. UČLANITE SE U UDRUŽENJA VOJNIH PENZIONERA I ASOCIJACIJU VOJNIH VETERANA SRBIJE

Ići dole

7. UČLANITE SE U UDRUŽENJA VOJNIH PENZIONERA I ASOCIJACIJU VOJNIH VETERANA SRBIJE

Počalji  Vasić taj Ned Maj 30, 2010 7:49 pm

30.05.2010.

U Republici Srbiji Udruženje vojnih penzionera Srbije koje je do sada veoma uspešno obavljalo svoje zadatke po Statutu i u interesu vojnih lica nalazi se pod veoma teškim problemom podeljenosti između zakonodavstva, prava, i podele na nova Udruženja podoficira, Udruženja pilota i Udruženje vojnih invalida. Njihov rad u zajedničkom interesu je prožet mnogim sporostima u organizovanju i samom statusu koje ne obezbeđuje zajednički interes u rešavanju zajedničkih problema. Zato ovaj sajt ima za cilj jedinstveno informisanje, komentare i smernice kako da ostvarimo prava bez obzira kom udruženju pripadate. Na vaša prava i kome ćete se priključiti nećemo uticati na Vas, ali želimo da se uključite masovno kako bismo zastupali vaše mišljenje, probleme i iznašli u zakonskim okvirima rešenja na najbolji i najbrži način. Živeli i sa srećom!

Asocijacija vojnih veterana Srbije čiji je Predsednik pk Milenko Prodanović pod sopstvenom inicijativom a u zajendičkom interesu otvorila je nov sajt www.avvs.org.rs/proba

Želimo da Vam omogućimo da preko svih udruženja Glavnih odbora, gradskih i mesnih imamo brzu komunikaciju, da bi smo bili u vašem interesu brzog rešavanja ključnih egzistencijalnih problema u mnogim garnizonima gde više nema jedinica Vojske ali Vam je na usluzi sajt i ljudi koji će predlagati i rešavati naše probleme.

Novina je u tome što udruženja i Asocijacija vojnih veterana Srbije treba da da svoje predstavnike u određenom roku reformi FSOVO i FPIO u cilju zajedničke kontrole i ostvarivanja prava rada ovih institucija gde se rešava ili usložava naša sudbina penzionera.

Jedinstveno ćemo Vam omogućiti informisanje, predloge, mere, pitanja, odgovore, rešenja u Vašu korist i jedinstven stav za Ustavno i zakonodavno ostvarivanje prava vojnih penzionera, članovih porodica preminulih nam kolega kao i dece naslednika prava i vojnih penzija.

Zato nas svakodnevno kontaktirajte i besplatno učestvujte u našem radu na transparentan način i pod vašim uvidom rada nekoliko stotina članova koji volonterski radi i bori se za poštovanjem zakonitosti.

Pročitajte i sve ostalo a pratite i ocenjujte naš rad imao samo jedan cilj: KAKO OSTVARITI SVOJA USKRAĆENA PRAVA JEDINSTVENIM STAVOM ZA SVE OBESPRAVLJENE
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu