9. MINISTARSTVO ODBRANE I REFORME FSOVO I FPIO

Ići dole

9. MINISTARSTVO ODBRANE I REFORME FSOVO I FPIO

Počalji  Vasić taj Pon Maj 31, 2010 2:36 pm

31.05.2010.

Ministar odbrane g-din Šutanovac intenzivirao je sastanke sa svim udruženjima: Udruženje vojnih penzionera Srbije sa g-dinom Draganjcem i Predsednicima gradskih odbora 24.5. kada sve sugestije, mišljenja, predloge, ukazivanja na protivzakonito i protivustavno delovanje prema korpusu vojnih penzionera nije urodilo prihvatanjem ni jednog predloga.

Kako postoje mnoga još nedovoljno organizovana, omasovljena udruženja i kako nismo po jednom zakonu od 2000.g. u situaciji da iznesemo zajedničke stavove po mnogim nerešenim pitanjima to udruženja nova pilota, invalida, podoficira i onih iz rečne flotile koji su činili mornaricu NISU NA FONU ZAJEDNIČKIH STAVOVA. ZATO JE POTREBNO JEDINSTVENO INFORMISANJE, DOGOVOR, TRIBINA, STAV I U OVOM VANREDNOM STANJU ZA PREKO 120.000 PRIPADNIKA VOJSKE I PREKO 50.000 TUŽBI DA BUDEMO SVAKODNEVNO U TOKU I SA CILJEM UJEDINJENJA RAGIONA I INTERESA VOJNIH PENZIONERA KAO I AKTIVNIH KOJI ĆE VEĆ IDUĆE NEDELJE DA NAM SE PRIDRUŽE.
javascript:emoticonp('affraid')
Želimo da prvim sajtom RADIO-ADMIRAL i Asocijacije veterane Srbije pokrenemo sve gradove i mesta koja imaju i nemaju udruženja i garnizone da na ovaj način komuniciramo i pružimo pomoć u izradi sajta, realnom dnevnom informisanju, merama, aktivnostima, i stručnom podrškom advokata iz Beograda kao da rešavamo izgubljene i nepokrenute sporove sa saznanjem u čemu smo sve to zakinuti.

Preporučite ovu ideju i drugima jer ne delujemo partijski, buntovno već interkulturalno, demokratski i po zakonu.
javascript:emoticonp('bounce')javascript:emoticonp('cheers')
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu