16. HITNO OBAVESTENJE

Ići dole

16. HITNO OBAVESTENJE

Počalji  Vasić taj Pet Okt 15, 2010 6:41 pm

DARAGE KOLEGE!

Sobzirom da se nalazimo u cajtnotu sa vremenom pri čemu smo uspeli pojedinačno da rešino oko 16 posto potraživanja za 11,06% a ostala prava za K-3 ništa i mnoge druge razlike i potraživanja to predlažem kao jedino rešenje problema a u interesu svih vojnih penzionera, članova porodica i dece da:

KOLEKTIVNIM TUŽBAMA PO UDRUŽENJIMA krenemo do kraja meseca u potpisivanje peticija i davanje punomoćja i saglasnosti za KOLEKTIVNU TUŽBU ZA K-3 I OBRAČUN SVIH RAZLIKA VREDNOSTI BODA UZ ZATEZNU KAMATU I SPASIMO udruženja, ljude na funkcijama a posebno oštećene. Kako sada udruženja čine samo vojna lica i po neki član u Udruženju vojnih penzionera svih struktura, to ćemo obezbediti da Država Srbija sa svojim nesposobnim rukovodstvom i nezainteresovanom Vladom, izmiri decenijsku obavezu prema nama oštećenima i pokradenima, prevarenima i poniženima. Da sprečimo pljačku pojedinačno svakog tuženika i obezbedimo primenu demokratskog prava i zakonitosti koje nam pripadaju.

Potpisivanje saglasnosti i punomoćja da završimo do kraja meseca oktobra i predamo sve FSOVO i FPIO, MO i Upravnom sudu na razmatranje.

Jedino tako ćemo smanjiti troškove, obezbediti jedinstvenom borbom ostvarivanja svojih prava i biti u funkciji našim porodicama pogotovo deci, suprugama, invalidima, podoficirima i civilnim licima koja su radila u Vojsci za ponos kao i državi u kojoj živimo i patimo.

Ako propustimo ovaj rok, sami smo krivi što se nismo organizovali, dokazaćemo da nismo vredni ni poštovanja ni časti barem prema našim najmilijima ako nismo značajni više svojoj domovini u čijoj smo funkciji bili i dali da sve nova vlast proda krvavom borbom stvarana, čuvana i sačuvana dobra koja su oni palili i prodali.

U ime naše porodice i dece pa i mira u zemlji borimo se u demokratiji za pravo svih i jedan za sve.

Sazovite vanredne sastanke i u akciju.

Vasić Dejan e.mail vasicdejan53@hotmail.com ili 061 8060265
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu