18. ZAUZMIMO STAV DA NAM OBJAVLJUJU VREDNOST BODA

Ići dole

18. ZAUZMIMO STAV DA NAM OBJAVLJUJU VREDNOST BODA

Počalji  Vasić taj Sre Nov 10, 2010 9:07 pm

Drage kolege!

Do 31.12.2009.godine na našim platnim listićima u gornjem desnom uglu pisalo je kolika je VREDNOST BODA za isplatu i kolika je polovina koju primamo penzije.

TO PRAVO SU NAM OD 1.1.2010.god. uskratili u FSOVO da bi nas stavili u zabludu i zato neznamo šta smo i od kada i u kojoj vrednosti primili a to je JEDINI DOKAZNI materijal i dokumenat za sve Molbe, Žalbe, Tužbe i pred sudovima.

ZAPAMTITE: DA ČUVATE SVE SVOJE IZVEŠTAJE NA JEDNOM MESTU I DA PRATITE VREDNOSTI A REŠENJA KOJA PRIMATE DA MORATE DA ISPOD TABELE VIDITE DA LI VAM PRAVILNO OBRAČUNAVAJU PENZIJU. TO POSEBNO ĆEMO PRATITI KADA OD 1.1.2011.god. FPIO BUDE NAS "OTKUPIO KAO BELO ROBLJE OD MINISTARSTVA ODBRANE" I UGROZI CELOKUPAN PENZIONI FOND I SISTEM OBRAČUNA I ISPLATA PENZIJA NA DALJE.

TAKOĐE ZASTUPAJMO PRAVO DA OSTANEMO U SISTEMU PRI MINISTARSTVU ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE, jer sredstva koja se stiču od naših doprinosa i socijalnog osiguranja koriste, pa i možemo da koristimo i obezbedimo isplatu penzija od svih trgovinskih poduhvata MO i drugih vojski u svetu, jer je MO moćna i to nam je jedini garant a ne da nas prodaju FPIO. Videli smo kako je FSOVO postupio sa nama i MO u prethodnom periodu.

vasicdejan53@hotmail.com
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu