20. program PRISMA za prekvalifikaciju

Ići dole

20. program PRISMA za prekvalifikaciju

Počalji  Vasić taj Sre Nov 10, 2010 11:00 pm

Program PRISMA je projekt Kraljevske vlade Danske koji je ponuđen uz znatna finansijska sredstva MO da organizuje prekvalifikaciju, doobuku u trajanju od 3 meseca u Beogradu, Novom Sadu i Nišu sa ciljem da lica kojima je uskraćeno pravo na rad i slobodu odbrane svoje zemlje da nađu zapošljenje pri odlasku u penziju.

Sve naše kolege završili su fakultete (Vojne akademije, KŠA, Generalštabne škole itd) a oni nam nude da ko ima manje od od punog penzionog staža ide za svoje pare na pekvalifikaciju da bi bili: VARIOCI, ŠOFERI i ostalo što vređa sva naša dostojanstva ne poštujući pravo na rad i zakletvu koju smo dali Državi.

Za svoj novac idete i putujete a oni će Vam "Kasnije" isplatiti sve putne troškove za ta 3 meseca kada obilazite porodicu.

Nude Vam i kredite beskamatne da otvorite firmu i tako prekvalifikovani uđete u dužničko ropstvo kod banaka koje računaju kamatu zelenašku i sa kojima možete da se nosite 2 godine po našim uslovima rada a onda NEKA VAM JE I SAM BOG I SVI SVECI U DVANAEST MESECI NA POMOĆI.

Obećali su da sva vojna lica koja odlaze prevremeno u penziju i imaju npr. po 75% staža, da će svake naredne godine biti penzioni staž uvećavan za 0,5% do punih 85%, što bi trebalo FSOVO da ispoštuje i svake godine donosi nove obračune i po tome vrši isplate penzija. PUSTITE PESMU SVE BILO JE MUZIKA.

Ljudi koji su završili pored Vojen akademije, KŠA (koja je ranga Master studija) sa činom majora su Magistri, a kolege koje su za poštovanje takođe završili i Škole NO i Generalštabne škole su u ragu doktora, trebaju da idu na prekvalifikaciju za vozače, čuvare noćne i druge specijalnosti. Ovo nije za psovku nego za Laughing
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu