24. Kako nas MOi FSOVO obmanjuje

Ići dole

24. Kako nas MOi FSOVO obmanjuje

Počalji  Vasić taj Čet Nov 18, 2010 9:44 pm

Pozdrav drage kolege!

Obrađujući veći broj predmeta, prateći dugogodišnju problematiku od 1994.godine do danas, otkrivene su znatne greške MO i FSOVO koji su nas obmanjivali i podkradali sve vreme i dok smo radili i posebno u ovom periodu poslednje decenije.

Postavićemo vrednosti boda od 2000.godine po kojima nam je vršen obračun za platu, videćemo kolika je vrednost boda isplaćivana u septembru a trebalo je od 1.1. navedene godine. Nisu nas 10 meseci isplaćivali, a kada su to činili radili su sa skoro 50% manjom vrednošću od propisane vrednosti boda. Objavićemo tabelu koju sam sastavio na osnovu izveštajnih listića Poštanske štedionice, koje mnogi nemaju i nisu kontrolisali obračun. Potpisivali smo Rešenje o poravnanju ne gledajući i ne žaleći se, verujući im u poštenje i dobre namere. Ako krenete od broja bodova kada ste radili pa počnete od 2000.godine do danas videćete za koliko ste oštećeni. Da bi ste izračunali i zateznu kamatu videli bi ste da onih 15,5 miliona dinara je oteto iz Vaših džepova.

Otkrivena prevara i moramo tražiti SMENU DIREKTORA FSOVO KOJI NAM SE JAVNO RUGA I OBMANJUJE NAS IZJAVAMA "DOK SAM JA DIREKTOR VI NIKADA NEĆETE DOBITI TAJ NOVAC", A POSEBNO ŠTO KASNI I ŠTETI SVE NAS, OPTEREĆUJE DRŽAVU SVOJOM DRSKOŠĆU I DOPUŠTANJEM DA SE DRZNE PREVAROM I PLJAČKOM NEZABELEŽENOM U ISTORIJI RUKOVODIOCA.

vasicdejan53@hotmail.com Twisted Evil [url]tablica vrednosti bodova.xls[/url]
avatar
Vasić

Broj poruka : 74
Datum upisa : 19.05.2010
Lokacija : Požarevac

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu